Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Krádeže věcí z vozidel, podnapilí řidiči

a další víkendové zprávy... 

Ukradl rádio a poničil budovu

Neznámý pachatel o víkendu vnikl do objektu čerpací stanice LPG na ulici Domamyslická v Prostějově, poté se vloupal do hlavní budovy a odcizil rádio v hodnotě 5 000,- Kč. Pachatel při vloupání poškodil zařízení budovy. Majitel vyčíslil škodu na 20 600,- Kč.

Krádež na parkovišti

Neznámý pachatel vnikl do odemknuté kabiny nákladního vozu Iveco na parkovišti před obchodním domem Kaufland v Prostějově a odcizil ledvinku s finanční hotovostí, mobilním telefonem, osobními doklady a zlatými šperky. Poškozená žena škodu vyčíslila na 8 100,- Kč.

Vloupání do vozidla

Neznámý pachatel rozbil okénko u spolujezdce na vozidle Ford Mondeo v obci Dubany a odcizil dámskou sportovní tašku, která byla umístěna na podlaze vozidla. Poškozená přišla o své doklady, platební kartu, peníze a mobilní telefon, to vše v hodnotě 3 800,- Kč.

Řídili pod vlivem alkoholu

Policisté během víkendu zjistili při silničních kontrolách celkem 4 řidiče, kteří byli za jízdy ovlivněni alkoholem. Podnapilí řidiči byli zjištěni v obcích Hluchov, Ludmírov, Žárovice a na ulici Šárka v Prostějově. Policejní hlídka naměřila nejvyšší hodnotu řidiči v Prostějově, a to 1,4 promile alkoholu v dechu. Stejně jako dva další řidiči, je podezřelý ze spáchání trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky. Všem podnapilým řidičům zadrželi policisté řidičský průkaz a zakázali další jízdu s motorovým vozidlem.


vytisknout  e-mailem