Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádež zboží za 132 000 korun

PLZEŇ – Vloupal se do restaurace, ze které odcizil zboží a elektro. Během svého lupu stačil poškodit i vnitřní zařízení restaurace. 

     Doubravečtí policisté se zabývají nahlášeným případem krádeže, ke které došlo včera, tj. dne 15. února 2018 v době od 01:00-06:30 hodin v Plzni na Doubravce. Neznámý pachatel vstoupil na volně přístupný částečně oplocený pozemek, ze kterého pronikl do restauračního zařízení. Při svém jednání pachatel částečně poškodil vnitřní vybavení restaurace. Z interiéru restaurace lupič odcizil televizor s původní kabeláží a ovladačem, PC EET s programem na EET, tiskárnu EET a finanční hotovost ve výši 1 300 korun. Mezi další odcizené zboží patřilo 12 kusů kartónů tabákových výrobků, 3 kusy kilové mleté kávy, 96 kusů energy drinků a 112 lahví alkoholu různých značek. Poškozenému tak pachatel způsobil celkovou hmotnou škodu ve výši 132 000 korun. Policisté se případem zabývají, po pachateli pátrají a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. V případě dopadení pachatele mu za tento skutek hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. 

     Žádáme občany, kteří by mihli poskytnout jakékoliv informace k výše popsané krádeži, aby se osobně přihlásili na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo zavolali na linku 158 a podali výpověď, která by napomohla objasnění případu. 

 prap. Veronika Hokrová
16. února 2018
 

vytisknout  e-mailem