Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež zapomenuté peněženky - aktualizace

Pomůžete nám s pátráním po dosud neznámém muži, který odcizil zapomenutou peněženku? 

Pražští policisté z místního oddělení Kyje pátrají po dosud neznámém muži, který v Chlumecké ulici v Praze 9 odcizil zapomenutou peněženku. Tu zapomněl čtyřiatřicetiletý poškozený na vkladomatu poté, co do něj vložil peníze. Svým jednáním podezřelý způsobil škodu za více než sedm tisíc korun.

Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět podezřelý, který prochází kolem a na vlakomadu zpozoruje peněženku, ve které měl poškozený platební karty a hotovost. Nejprve zkontroluje okolí, následně se k němu vrátí a peněženku si vezme a odchází z místa pryč. Pokud muže na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158.

Policisté celý případ v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 28.12.2022

Aktualizace - Děkujeme všem za pomoc při pátrání, podezřelý se na záběrech sám poznal a přišel se přihlásit na policejní služebnu. V současné chvíli s ním probíhají standardní úkony trestního řízení.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 29. 12. 2022

vytisknout  e-mailem