Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež vozidla

LITOMĚŘICE – Krádež vozidla; Krkavčí otec; Hladový zloděj 

Ukradl auto před očima majitele
Včera okolo 17té hodiny ukradl neznámý pachatel v Litoměřicích na ul. Dlouhá osobní vozidlo. Neznámý pachatel v tomto případě využil neopatrnosti majitele, který nechal vozidlo Škoda Fabia nastartované a odběhl za svou manželkou do obchodu. To se mu opravdu nevyplatilo, neboť když se vrátil zpátky uviděl, jak jeho vozidlo odbočuje do Mostecké ulice s neznámým řidičem. Škoda na odcizeném vozidle je vyčíslena na 160 tisíc korun. Litoměřičtí policisté pátrají po neznámém pachateli, který je podezřelý z trestného činu Krádež.
 

Krkavčí otec
Z trestného činu Zanedbání povinné výživy je podezřelý 35letý muž z Budyně nad Ohří. V období od října 2007 až do současné doby si neplnil svou zákonnou povinnost vyživovat nebo zaopatřovat jiného a na své dvě děti dluží na výživném 40 tisíc korun. Podle trestního zákona mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.
 

Hladový zloděj
26letý zlodějíček z Libochovic byl zadržen včera po 20té hodině pracovníkem prodejny Billa v Lovosicích. Ukradl totiž Utopence a Romadúr, které si uschoval do kapes a snažil se projít bez zaplacení.
 

vytisknout  e-mailem