Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Krádež vozidel se nezdařila, pachatel byl vyrušen policejní hlídkou

a další zprávy ze dne 21.7.2008. 

Pachatel chtěl ukrást auto i motocykl

Policejní hlídka v nočních hodinách vyjížděla na ulici Barákova v Prostějově, kde mělo dojít k vloupání do skladu soukromé firmy. Na tuto skutečnost upozornil policisty občan, který si všiml podezřelého hluku v ulici. Neznámý pachatel se vloupal dovnitř skladu, poškodil vnitřní zařízení a pokusil se odcizit vozidlo VW Transporter společně s motocyklem Kawasaki Ninja. Motocykl se pachatel pokoušel naložit do nákladního prostoru vozidla Transporter, ale v tom okamžiku byl při krádeži vyrušen přijíždějící hlídkou Policie ČR, z místa utekl a veškeré věci zanechal na místě. Krádeží vozidel by vznikla majiteli škoda 522 000,- Kč. Poničením zařízení skladu způsobil pachatel škodu 50 000,- Kč. Po pachateli policisté pátrají.

Krádež malotraktoru

Neznámý pachatel odcizil z areálu koupaliště v Nezamyslicích malotraktor značky Partner, černé barvy. Majiteli vznikla krádeží škoda 50 000,- Kč.

Ukradl notebook

Neznámý pachatel se v Prostějově na náměstí U Kalicha vloupal do farního domu, kde vnikl do kanceláře a odcizil volně odložený notebook. Majiteli tím způsobil škodu 15 500,- Kč.

Vloupání do vozidla

Neznámý pachatel se vloupal do zaparkovaného vozidla Škoda Fabia na ulici J. Kaštyla v Prostějově. Z auta odcizil autorádio v hodnotě 3 500,- Kč. Poškozením vozidla vznikla majiteli škoda dalších 2 500,- Kč.

Dopravní nehoda s těžkým zraněním

Dne 20.7.2008 v 21.35 hodin šel chodec (1986) po pravé krajnici silnice ve směru od obce Kralice na Hané na Vrbátky. Chodec při chůzi vlivem silné podnapilosti zavrávoral a upadl pod kola protijedoucího traktoru Case s přívěsem. Chodec srážkou utrpěl těžké zranění a byl ihned převezen do nemocnice. Policisté provedli u účastníků dopravní nehody dechové zkoušky na alkohol, kdy u řidiče traktoru byla negativní a u chodce naměřili hodnotu 2,46 promile alkoholu v dechu.

Odkazy do noveho okna

DN_Kralice

DN_Kralice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem