Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do kanceláře a prodejen

Tábor – Způsobená škoda přesáhla částku 30 000 korun. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Pátráme po zloději, který se v době mezi polednem a třetí hodinou odpolední pondělí dne 20. srpna 2018 vloupal do kanceláře jedné ze stavebních spořitelen, která se nachází v domě číslo 542 na ulici 9. května v Táboře. Po násilném překonání dveří pobočku prohledal a odcizil zde dataprojektor černé barvy, nezjištěné značky.

Přibližně ve stejné době mohlo dojít i k pokusu  krádeže vloupáním do dvou prodejen, a to italských potravin a módních oděvů, které se nachází v přízemí domu číslo 356 v Palackého ulici v Táboře. Zde se pachatel pokusil překonat zámky dveří, což se mu naštěstí nepodařilo.

K dalšímu obdobnému případu došlo zřejmě v noci na dnešní den, kdy se zloděj vloupal do jedné z prodejen v pasáži Atlantis v prostoru domu číslo 640 na ulici 9. května v Táboře. Zde dle prvotního šetření odcizil pokladnu a mobilní telefon.

Celkově způsobená souhrnná škoda činí minimálně 30 000 korun. Po pachateli či pachatelích pátrají policisté táborského obvodního oddělení. Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění těchto skutků poskytnout jakékoliv důvodné informace, a to zejména k výskytu podezřelé osoby či osob u uvedených domů, aby své informace předal policistům na jejich služebně v Divadelní ulici, telefonním čísle 974 238 700, případně lince číslo 158.

Zároveň upozorňujeme majitele či provozovatele kanceláří a prodejen, a to nejen v centru města Tábora, aby zabezpečení těchto prostor věnovali maximální pozornost.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

21. srpna 2018

vytisknout  e-mailem