Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež v salonu krásy

Poznáte ženu podezřelou z krádeže peněženky s hotovostí se škodou v celkové hodnotě dosahující bezmála patnáct tisíc korun? 

Policisté z místního oddělení Košíře pátrají od začátku října po totožnosti ženy podezřelé z krádeže v salonu krásy. Podezřelá navštívila studio na Smíchově s vidinou zakoupení voucheru. Zaměstnankyně jí usadila v recepci a věnovala se zákaznici, která přišla o chvilku dříve. Podezřelá se po chvíli čekání odebrala na toaletu, jejíž směr ji ochotně ukázala zaměstnankyně, a dál se věnovala započaté práci. Toho žena využila, dveře toalety nechala bez povšimnutí a urychleně prohledala zázemí provozovny kam má vstup pouze personál. V jedné z místností vzala peněženku, zastrčila si ji vzadu za pas a šla zpět. U dveří ji nachytala stále ochotná zaměstnankyně, která i na podruhé ukázala ženě správný směr. Ta s omluvou, že toaletu nemohla najít, nakonec ty správné dveře otevřela.

Pokud podezřelou na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohla nacházet, kontaktujte linku tísňového volání 158.

Případ se stal v době nouzového stavu a tak trestní sazba za podezření z trestného činu krádež může být v případě prokázání viny i několikanásobně vyšší.

por. Mgr. Jan Rybanský - 2. prosinec 2020

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem