Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež v divadle

Hledaní si vzali na mušku divadlo v ulici Komunardů, kde majitele a umělce připravili o věci za stovky tisíc. Pomůžete s pátráním? 

Případ prošetřují policisté místního oddělení Holešovice, kteří v rámci prošetřování zajistili kamerové záznamy. Z těch je zřejmé, že divadlo „navštívili“ hned tři mladíci, a to dokonce opakovaně, v rozmezí od přibližně dvou do pěti hodin ráno třicátého dubna.

Při prvních „návštěvách“ se hledaní po teátru „pouze“ rozhlíželi, kdy kradli až při poslední, třetí návštěvě těsně před pátou ráno.  Tehdy se doslova vlámali střechou do jedné z kanceláří, ze které odcizili dvě vidokamery, stativy, tablety, paměťové karty a finanční hotovost, to vše v celkové hodnotě přes tři sta tisíc korun.

Jelikož se policistům nepodařilo všechny hledané do této doby ztotožnit, vypátrat a zadržet, prosíme touto cestou o pomoc širokou veřejnost. Pokud tedy mladíky na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte jejich totožnost, místo jejich pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

Celý případ je v současné době prošetřován pro podezření za spáchání trestného činu krádež. Vzhledem k výší způsobené škody hrozí mužům v případě dopadení a odsouzení až pětiletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Jan Rybanský - 4. května 2018

Odkazy do noveho okna

foto hledaných (5)

foto hledaných (5) 

Detailní náhled

foto hledaných (6)

foto hledaných (6) 

Detailní náhled

foto hledaných (7)

foto hledaných (7) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem