Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Krádež techniky z traktoru

KLADENSKO – Pomozte při dopadení pachatele. 

Policisté obvodního oddělení Unhošť prošetřují případ odcizené techniky z traktoru v obci Kyšice na Unhošťsku, který byl oznámen na policejní služebnu dne 2. srpna 2021 v dopoledních hodinách.

Neznámý pachatel v době od 20.30 hodin dne 1. srpna do 08.30 hodin dne 2. srpna 2021 dosud nezjištěným způsobem vnikl v Berounské ulici v obci Kyšice do areálu zemědělského družstva. Následně prošel do části se silem, kde překonal zajištění ke zde zaparkovanému traktoru a zpřístupnil přijímač Starfire 6 000, který demontoval a odcizil. Dále za užití násilí vnikl do zamčeného traktoru a po vstupu do kabiny odcizil  isplay s jednotkou Greenstar 4640. Pachatel svým jednáním způsobil společnosti škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku přes 200 000,-Kč.

Policisté nyní po pachateli pátrají a tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události, kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelou osobu pohybující se v Berounské ulici v obci Kyšice v okolí areálu zemědělského družstva.  Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatele, který se vloupal do traktoru a odcizil techniku, sdělte na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
3. srpna 2021

vytisknout  e-mailem