Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež perlinky byla objasněna

TEPLICKO - Sklep vykradli tři muži; Vloupání do garáže; Krádež nářadí. 

 Krádež perlinky byla objasněna

     Koncem srpna jsme informovali o vykradení sklepa v Duchcově, ze kterého si někdo odnesl 14 rolí fasádní mřížky. Díky intenzivnímu vyšetřování se policistům podařilo případ objasnit, krádež perlinky v hodnotě téměř 14 tisíc korun má na svědomí trojice mužů ve věku 32, 37 a 56 let. Všem už bylo sděleno podezření z přečinu krádeže, při rozhodování o druhu a výši trestu zřejmě soudce přihlédne k tomu, že nejmladší muž dosud nebyl trestán, zatímco jeho dva spolupachatelé v minulosti stáli už patnáctkrát před soudem.

Vloupání do garáže

     Z přečinů krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý dosud neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do garáže u rodinného domu. Po násilném překonání okna vnikl dovnitř a odcizil dvě jízdní kola v celkové hodnotě téměř 27 tisíc korun. V případě dopadení hrozí pachateli trest odnětí svobody až na tři léta.

Krádež nářadí

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Košťanech vloupal do stavební buňky. Odnesl si prodlužovací kabel, halogenové světlo, ruční nářadí a další věci v hodnotě přes pět tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dva roky vězení.

11. 10. 2017, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem