Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež navigace

Český Krumlov – Vyšší Brod – Zloděj si do vozidla sáhl pro navigaci. 

Včera přijali policisté oznámení o krádeži navigace z vozidla. Dosud neznámý pachatel v  době od 13:45 hodin do 14:15 hodin dne 13. května 2017, po rozbití skleněné výplně levých zadních dveří u červeného osobního automobilu značky Škoda FABIA, vnikl do vozidla a odcizil z odkládací přihrádky navigaci značky Garmin. Vozidlo majitel ponechal na parkovišti Čertova stěna, v katastru obce Vyšší Brod. Zloděj svým protiprávním jednáním způsobil škodu odhadem za 8 000 korun. Případ šetří a po pachateli pátrají lipenští policisté.

Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění tohoto skutku poskytnout jakékoliv důvodné informace, a to jak k výskytu podezřelé osoby či osob na místě činu, tak k podezřelé nabídce prodeje odcizené navigace, aby své poznatky předal lipenským policistům na jejich služebně v Lipně nad Vltavou nebo na telefonní lince 974 232 700, případně na lince 158.

Děkujeme.

Zároveň opětovně připomínáme, že „Auto není trezor“ a zanechávat v něm cokoliv, co by mohlo padnout do oka zloději, se nemusí vyplatit.

por. Bc. Lenka Pokorná    ck.pis@pcr.cz 

14. května 2017

vytisknout  e-mailem