Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Krádež mlhových světel

KLADENSKO - Pomozte vypátrat zloděje. 

K výše uvedené krádeži došlo ve středu 30. listopadu 2016 v době od 7.00 do 13.00 hodin v Kladně v ulici Příční na parkovišti hotelu. Ze zde zaparkovaného vozidla VW Passat zatím nezjištěný pachatel odmontoval a následně odcizil oba přední sdružené světlomety do mlhy s přisvěcováním do zatáček a to včetně plastových mřížek. K vloupání do automobilu nedošlo. Škoda byla předběžně vyčíslena na 10.000,- Kč. Pachateli za přečin krádeže hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Aby se podařilo zloděje snáze vypátrat, žádáme případné svědky této krádeže, aby informace, které by vedly k odhalení pachatele, poskytli policistům Obvodního oddělení Kladno osobně, nebo na telefonním čísle 974 873 502. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

 

A další případy z policejních událostí:

Vloupání do domu

Včera 1. prosince 2016 došlo během dopoledne k vloupání do rodinného domu v obci Libušín v Přemyslově ulici. V době od 6:30 do 13:10 hodin vnikl zatím nezjištěný pachatel do nemovitosti, ze které odcizil sbírku mincí a bankovek v hodnotě šedesát tisíc korun. Dále z objektu zmizela sekyra za 1.500,- Kč. Poškozením dveří způsobil zloděj škodu ve výši 4.000,- Kč.

I v tomto případě policisté přivítají jakékoliv poznatky, které by pomohly odhalit pachatele vloupání. Veškeré informace sdělte policistům na kterékoliv policejní služebně, nebo využijte k volání tísňovou linku 158.

Výtržnictví

Ve zkráceném přípravném řízení zpracovávají policisté vzájemné napadení dvou cizinců, ke kterému došlo ve středu 30. listopadu 2016 krátce před půlnocí v baru v Kladně v ulici Gen. Klapálka. Šestadvacetiletý a dvaatřicetiletý muži se vzájemně fyzicky napadli po krátké slovní rozepři a to před zraky dalších osob. Na místo přivolaní policisté situaci uklidnili, oba výtečníky zadrželi a následně jim sdělili podezření z přečinu výtržnictví, za což jim hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
2. prosince 2016

vytisknout  e-mailem