Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež kufru - aktualizace

Policisté hledají muže, který je podezřelý z krádeže kufru. 

Policisté hledají od začátku tohoto roku muže, který na autobusovém nádraží na Florenci odcizil ze zavazadlového prostoru autobusu kufr. Podle kamerových záznamů podezřelý přišel ve směru od Žižkova, počkal, až přijede autobus a vmísil se mezi lidi, kteří čekali, až si budou moci vyzvednout svá zavazadla. Pak sebral jeden kufr a z nádraží odešel směrem do Karlína.   

Majiteli, který měl v kufru převážně svršky, ale také holicí strojek a další drobnosti, způsobil škodu ve výši 16 tisíc korun.

Popis podezřelého: muž ve věku přibližně okolo 30 až 40 let, snědé pleti, který byl oblečený do černé bundy, světlých kalhot a na nohou měl kotníkové kožené boty hnědé barvy se světlými tkaničkami. Na hlavě měl tzv. bekovku černé barvy, na krku zavěšená sluchátka bílé barvy a menší tašku černé barvy se stříbrnou sponou.

Jestliže muže na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158. Za trestný čin krádež v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Bc. Jan Daněk – 31. 1. 2018

Aktualizace: Policisté vypátrali muže, který na Florenci odcizil kufr. Jedná se o dvaačtyřicetiletého recidivistu, který se ke krádeži přiznal. Policisté mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádež, za což v případě odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. Muž byl v minulosti již za krádeže odsouzený a nyní je v podmínce.

por. Bc. Jan Daněk – 8. 2. 2018

vytisknout  e-mailem