Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Krádež kola za necelých 100 tisíc korun

TRUTNOVSKO - Žádáme veřejnost o pomoc! 

Krádež kola BedřichovOdzizené koloPolicisté ze Špindlerova Mlýna v současné době intenzivně pátrají po pachateli, který zřejmě využil příležitosti a odcizil horské kolo Scott za necelých 100 tisíc korun.

Krádež kola BedřichovNeznáte ho?Koncem září se na ně obrátil muž, který jim sdělil, že mu někdo odcizil karbonové horské kolo Scott RC 900 World, velikost rámu M. Dle jeho slov minulou středu kolo umyl a nezajištěné uložil do stojanu před jeho prodejnou v Bedřichově. Nenechavec zřejmě využil příležitosti a kolo krátce po 12. hodině odcizil. Poškozený vyčíslil škodu na necelých 100 tisíc korun.

V souvislosti s tímto případem žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po svědkovi na fotografii, který by nám mohl napomoci k objasnění celé věci! V případě, že muže poznáte, kontaktujte nás na bezplatné telefonní lice 158 nebo přímo na Obvodním oddělení ve Špindlerově Mlýně.
Děkujeme.

 

Případ jsme zadomunetovali pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za což v případě dopadení hrozí pachateli až pětiletý pobyt za mřížemi.

por. Pižlová Šárka, DiS.
3. 10. 2017, 9:50

vytisknout  e-mailem