Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Krádež kola vyřešena

NÁCHODSKO – Dotyčný si kolo schoval tak důkladně, že ho nenašel 

kolo2.jpgIlustrační foto/Policie ČR
Jedna vyřešená krádež jízdního kola s úsměvným rozzuzlením čekala v tyto dny na policisty z Jaroměře. Koncem měsíce září se na oddělení dostavil místní mladík s oznámením, že mu někdo odcizil jeho jízdní kolo v hodnotě 10.000 korun, které si opřel venku před barem, zatímco on popíjel uvnitř. Protože to však toho dne nebyla jeho první zastávka v restauračním zařízení, při odchodu byl velmi společensky unaven a domů šel pěšky.

Následujícího dne prý začal kolo shánět, ale nemohl si vzpomenout, před kterou restaurací ho vlastně odkládal naposledy. Uvedl, že zámek si zapomněl doma, a tak kolo vždy jen venku opřel. Policisté mladého muže vyslechli, vše zaprotokolovali a začali prošetřovat jako krádež. Po několika dnech se mladý muž opět dostavil na oddělení s tím, že kolo už je na světě. Volal mu jeden kamarád, že jeho kolo viděl. Leželo zastrčené v houští za poslední z restaurací, které tenkrát mladík navštívil.

Policie případ údajné krádeže odložila a mladík se mohl radovat ze šťastného konce. A doporučení pro příště?  Trénovat paměť!

por. Mgr. Eva Prachařová
17. 10. 2016 v 14:30

vytisknout  e-mailem