Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež jízdního kola

Tábor – GT Karakoram 29 Comp. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Po nedávné sérii krádeží jízdních kol, kdy se táborským kriminalistům ve spolupráci s kolegy z obvodních oddělení podařilo zloděje vypátrat a zadržet, šetříme na Táborsku další případ krádeže jízdního kola.

Zloděj tentokráte zaútočil v době mezi jednou hodinou po půlnoci a osmou hodinou ranní soboty dne 21. dubna 2018, kdy po překonání oplocení pozemku vnikl do neuzamčených sklepních prostor jednoho z domů v Průběžné ulici v Táboře - Čekanicích. Zde se zmocnil pánského jízdního kola značky GT, typu Karakoram 29. Comp, tmavomodré barvy, výrobního čísla AJ 1120633. Majitel odhadl svou škodu na částku 13 000 korun.

Po zloději i odcizeném jízdním kole pátrají policisté táborského obvodního oddělení. Jakékoliv poznatky k uvedenému skutku, a to jak z místa činu, tak k výskytu či případné nabídce prodeje uvedeného bicyklu, sdělte prosím policistům na jejich služebně v Divadelní ulici či telefonní lince 974 238 700. Děkujeme.

Opětovně tímto připomínáme, že cyklistická sezóna, a tím i bohužel období krádeží jízdních kol, jsou v plném proudu. Důslednému zajištění bicyklů je tak na místě věnovat maximální pozornost.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

23. dubna 2018     

vytisknout  e-mailem