Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež bundy z obchodního centra

Mladá žena přišla do obchodního centra po zavírací době, skrze mříže protáhla ruku a z figuríny odcizila bundu, se kterou poté také odešla. Neznáte ji? 

Letňanští policisté se od konce října zabývají případem krádeže pánské bundy z obchodního centra v Praze 9. Tam ve večerních hodinách, kdy už byly všechny samostatné obchody uzavřené a zajištěné bezpečnostními mřížemi, přišel mladý pár. Dvojice se chvíli procházela chodbami centra a žena se poté rozhodla, že protáhne svou ruku skrze mříže obchodu s outdoorovým a sportovním zbožím a pokusí se stáhnout bundu z figuríny. To se jí ale nepodařilo, a proto společně odešli s nepořízenou pryč. Po několika minutách se však rozhodla pro další pokus, který už byl úspěšný. Nejen, že figurínu „svlékla“ z pánské bundy za bezmála devět tisíc korun, ale také jí poškodila a způsobila tak další třítisícovou škodu. S odcizenou bundou pak společně s mladíkem odešli směrem k výtahům. Po celou dobu je však snímaly bezpečnostní kamery, které policistům poskytly jejich podoby.
 
K popisu: žena ve věku mezi 20 až 30 lety, štíhlé postavy a s dlouhými černými vlasy staženými do culíku. Na sobě měla modrou bundu do pasu, tmavé kalhoty a na nohou bílé sportovní boty.
 
Muž ve věku mezi 20 až 30 lety, střední postavy. Oblečený byl do tmavého oblečení i obuvi. Na hlavě měl čepici nasazenou kšiltem dozadu s bílým nápisem a na zádech měl tmavý batoh.
 
Policisté se nyní obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po uvedené dvojici. Jakékoliv informace vedoucí k jejich totožnosti, pohybu či pobytu policisté přijmou na bezplatné tísňové lince 158, nebo kterékoliv policejní služebně.  
 
prap. Bc. Iveta Martínková – 3. 12. 2014
Odkazy do noveho okna

podezřelí

podezřelí 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem