Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež brašny z vozidla

Jakmile se řidič vzdálil od svého vozidla, neznámý muž mu ze sedadla ukradl příruční brašnu. 

Policisté z místního oddělení Horní Počernice pátrají po muži, který se začátkem srpna v odpoledních hodinách pohyboval po parkovišti obchodního domu v ulici Chlumecká v Praze 9. Nejprve obcházel parkoviště a poté si vytipoval modrou dodávku, do které si její řidič ukládal nakoupené zboží. Prošel nenápadně kolem boku vozidla a nahlédl přes okénko dovnitř. Když zjistil, že se na sedadle spolujezdce nachází příruční brašna, pohyboval se opodál a vyčkával na vhodnou situaci. Ve chvíli, kdy řidič odvážel nákupní vozík, podezřelý muž využil nestřeženého okamžiku a ukradl z dodávky brašnu s finanční hotovostí ve výší bezmála devatenáct tisíc korun.

V průběhu šetření případu policisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je podezřelý muž vidět. Pokud ho poznáváte, kontaktujte prosím linku 158.

V současné době policisté prověřují případ pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což podezřelému hrozí až dva roky za mřížemi.

pprap. Martina Špryslová DiS. – 18. srpna 2022

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem