Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež batohu z kabiny vozu

Tábor – Zloději stačila malá chvilka. (Hlasová schránka 974 238 116 za úterním servisem) 

Policisté táborského obvodního oddělení pátrají po zloději, který z kabiny nákladního vozu tovární značky Mercedes odcizil zde odložený batoh. Stalo se tak v době krátké chvilky před půl dvanáctou hodinou dopolední včerejšího dne (úterý 27. června), kdy řidič v nákladovém prostoru u obchodního domu Billa v ulici Kpt. Nálepky na Pražském sídlišti v Táboře vykládal zboží. Vedle batohu tak přišel o osobní doklady, finanční hotovost a další důležité věci, kdy svou celkově způsobenou škodu odhadl na částku 25 000 korun.

Žádáme tímto každého, kdo se v uvedené době na daném místě nacházel a mohl si v souvislosti s krádeží batohu z nákladního vozu značky Mercedes všimnout jakéhokoliv důvodného dění, zejména osoby či osob, zřejmě s vozidlem, aby své informace předal táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici či telefonní lince 974 238 700. Děkujeme.

Zároveň opětovně na tento způsob okrádání řidičů důrazně upozorňujeme a připomínáme, že zloději na tento okamžik trpělivě čekají a k vlastnímu skutku jim pak stačí pouhá chvilka.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

28. června 2017

vytisknout  e-mailem