Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Konflikt před hernou Calypso

DĚČÍN – Výsledkem jsou dvě lehká a jedno těžké zranění 

Dne 30. 7. 2014 kolem 02.30 hod došlo v Děčíně 3 u herny Calypso, ke vzájemné slovní rozepři mezi hosty baru, která vyvrcholila fyzickým napadením.
Jeden z přítomných postupně napadl údery pěstí tři poškozené osoby, z nichž dvěma způsobil lehká a jednomu těžká zranění. Následně z místa činu utekl. Těžce zraněný muž byl RZS převezen do nemocnice. Po intenzivním šetření policisté ještě téhož dne v odpoledních hodinách zadrželi jednadvacetiletého útočníka z Děčína. Policejní komisař proti němu zahájil trestní stíhání pro trestné činy těžké ublížení na zdraví, ublížení na zdraví, výtržnictví a neposkytnutí pomoci. Následně byl podán podnět na uvalení vazby, který byl akceptován. V případě soudem uznané viny hrozí muži až 10leté vězení.

Dále bylo dne 7. 8. zahájeno trestní stíhání dvou mužů ve věku 22 a 21let z Děčína pro trestný čin výtržnictví a neposkytnutí pomoci. Mladíci se účastnili fyzického napadení dne 30. 7. před výše zmíněným barem Calypso. Obvinění jsou stíháni na svobodě a hrozí jim až dvouletý trest odnětí svobody.
 

Dne 11. 8. 2014
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem