Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Komisař podal na obviněného návrh na vazbu

ÚSTÍ NAD LABEM - obviněný má na triku vloupání do 17 vozidel a další denní info 

Policejní komisař sdělil obvinění 23letému muži z trestného činu Krádeže, Neoprávněného držení platební karty,  Maření výkonu úředního rozhodnutí a Řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění. Obviněný se v průběhu měsíce a půl v různých lokalitách Ústecka vloupal do 17 vozidel, z nichž následně odcizil autorádia, navigace, příslušenství klimatizace a další osobní věci. V jednom  případě byl policejní hlídkou kontrolován při řízení motorového vozidla, kdy bylo zjištěno, že má vysloven zákaz řízení. Za majetkovou trestnou  činnost byl v minulosti již potrestán. Svým jednáním v těchto případech způsobil škodu kolem 456 tisíc korun. Policejní komisař podal návrh na vzetí do vazby. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Krádež vozidla Š-Octavia
Policisté vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle Š-Octavia, stříbrné metalízy, rz: 5U2 93-79, které bylo zaparkováno na Severní Terase v ulici Větrná. Vozidlo bylo v hodnotě kolem 150 tisíc korun.

Zloděj si z tržnice odnesl cigarety
Dosud neznámý pachatel v době od 14.-16.3. vnikl do vnitřních prostor tržnice v Chlumci, kde z prodejního stánku odcizil 25 kartónů různých značek, telefonní kupóny a finanční hotovost. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 33 tisíc korun.

Otec již tři roky neplatí výživné
Policejní komisař sdělil obvinění 37letému muži z trestného činu Zanedbání povinné výživy. Obviněný již zhruba tři roky neplní vyživovací povinnost na svého syna, kterou mu uložil soud. Dluh se v současné době vyšplhal na částku 43 500 korun. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše  1 roku.

vytisknout  e-mailem