Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní omezení v Kolíně

KOLÍNSKO – Z důvodů protestů zemědělců očekáváme ve čtvrtek průjezd traktorů a další zemědělské techniky Kolínem. 

V rámci protestní akce zamíří zemědělci se svou technikou ve čtvrtek 22. února do Kolína. Očekáváme, že v době od 8:00 hodin do 9:00 hodin projedou Kolínem dvě kolony traktorů a další zemědělské techniky– jedna kolona přijede od Kutné Hory a druhá ze směru od Nymburka a Poděbrad. První z nich pojede směrem od Kutné Hory po silnici č. I/38, před Kolínem odbočí směrem na Šťáralku a bude pokračovat ulicí Havlíčkova na tzv. velký kruhový objezd. Zde se zemědělská technika otočí a vrátí se stejnou trasou zpět. Druhá kolona vozidel přijede směrem od Nymburka a Poděbrad po pozemní komunikaci č. II/125, projede ulicí Ovčárecká, dále bude pokračovat přes Nový most do ulice U Křižovatky, z kruhového objezdu odbočí do ulice Jaselská, následně projede ulicí Pražská, za Kolínem se napojí na pozemní komunikaci č. I/38 směr Nová Ves.

Policie bude situaci v místě monitorovat. V této souvislosti bude posílen dohled nad dodržováním pravidel silničního provozu ve vyjmenovaných lokalitách. Policisté Územního odboru Kolín budou v případě zjištění protiprávního jednání situaci ihned řešit.

Doporučujeme se jízdě přes Kolín v čase od 8:00 hodin do 9:00 hodin vyhnout či zvážit alternativní způsob dopravy. Případně počítejte se zdržením a dopravními zácpami.

Mapa_průjezd_kolon_Kolínem.pngMapa_průjezd_kolon_Kolínem.png


 

prap. Mgr. Iva Nasadošová
preventista
P ČR ÚO Kolín
21. února 2024

vytisknout  e-mailem