Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kolo žena nevrátila

CHOMUTOV - Z místa ujela, Vnikl do altánu..... 

Kolo nevrátila, ujela

Ze zpronevěry je podezřelá 21letá žena. V neděli dopoledne se poblíž obce Vrskmaň měla zmocnit trekového kola známého. Na kole následně ujela,  majiteli ho nevrátila. Tomu nezbylo nic jiného, než se obrátit na jirkovský útvar policie a jednání oznámit. Škodu vyčíslil na 60 tisíc korun.

Vnikl do altánu

Policisté ze Března vyšetřují jednání 44letého muže. Ten měl v neděli večer vniknout na pozemek zahrady u domu v obci Droužkovice. Odtud se dostal do až do altánu, kde odcizil prodlužovací kabely. Následná dechová zkouška odhalila, že jednal pod vlivem alkoholu. Nadýchal totiž 1,72 promile.

Sebral motorku

Jednání 29letého muže z Hořovic vyšetřují chomutovští policisté. Během nedělní noci měl odcizit z chodníku před domem v Roháčově ulici zaparkovaný motocykl. Ten odtlačil do ulice Jiráskova a odtud chtěl odjet. Policejní hlídka muže zadržela, bude se zodpovídat z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci.

Zloděj v kanceláři

Během víkendu vnikl kdosi do kanceláře budovy v Kadani. Z místa odnesl dva kusy notebooků, poškozené firmě vznikla škoda za 15 tisíc korun. Po totožnosti zatím neznámého pachatele nyní pátrají policisté z místního obvodního oddělení.

Padlo obvinění

Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy  obvinili chomutovští kriminalisté 18letého obyvatele okresního města.  Vyšetřování prokázalo, že od ledna do května letošního roku měl prodávat náhodným zájemcům ve městě marihuanu. Za toto jednání získal nejméně 6500 korun, tyto peníze následně použil pro vlastní potřebu. Obvinění si převzal, vyšetřování pokračuje.

21. srpna  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem