Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kolo, peníze, tablet

CHOMUTOV - Věci zmizely z jirkovské restaurace, Do bytu bez pozvání..... 

Kolo, peníze, tablet

Během sobotní noci vnikl kdosi do restaurace v Jirkově. Z objektu zmizelo nejen jízdní kolo, ale i tablet a finanční hotovost. Celková škoda se vyšplhala na téměř 22 tisíc korun. Po pachateli skutku nyní pátrají policisté z místního obvodního oddělení.

Do bytu bez pozvání

Chomutovští  policisté prověřují jednání teprve 17letého mladíka z okresního města. V neděli v odpoledních hodinách měl vniknout do bytu na chomutovském sídlišti, kde dříve bydlel. Vstupní dveře vykopl a bez vědomí majitele vstoupil. Z bytu odnesl gauč, který byl jeho majetek. Poškozenému tímto jednáním vznikla škoda za 3 tisíce korun. Mladíka policisté zadrželi, je podezřelý ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody.

Pod vlivem a bez řidičáku

Během nočních hodin v pátek kontrolovala hlídka policistů v Kadani projíždějící vozidlo Ford Tranzit. Za volantem seděl a řídil 26letý muž. Součástí kontroly byla i dechová zkouška, která byla pozitivní. Muž nadýchal 1,59 promile. Ke kontrole předložil doklady od vozidla, osobní doklady, ale řidičský průkaz neměl. Zadrženému muži policisté sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Prádlo z balkonu

Zmizení prádla z balkonu oznámila minulý týden obyvatelka Jirkova na místní oddělení policie. Jak uvedla, vyprané prádlo pověsila ve čtvrtek večer na balkon a do druhého dne zmizelo. Kdosi se dostal do vchodu domu a prádlo v hodnotě 3400 korun odcizil. Krádež nyní vyšetřují policisté.

Dvě vloupání

Chomutovští kriminalisté vyšetřují jednání muže z okresního města ve věku 23 let. V červnu letošního roku měl nejdříve odcizit ze skladu prodejny v centru města vrtačku a maso. Následně v areálu u jezera poškodil zařízení, když se na místě objevila ostraha, z místa utekl. Svým jednáním způsobil celkovou škodu za téměř  21 tisíc korun. Obvinění z krádeže a poškození cizí věci za ním kriminalisté zaslali do věznice v Litoměřicích, kde se muž v současné době nachází.  

15.října  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem