Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vzájemná potyčka mezi partnery

KLADENSKO – Žena byla se zraněním transportována vrtulníkem. 

Dne 20. února 2018 po dvacáté hodině bylo oznámeno na linku ZZS, že v bytě ve Slaném v ulici Na Dolíkách se nachází zraněná žena. Po příjezdu posádky ZZS bylo zjištěno, že žena utrpěla vážné zranění. Na místo incidentu se dostavily policejní hlídky včetně služby kriminální policie a vyšetřování. K převozu zraněné ženy byl přivolán vrtulník Letecké záchranné služby, který ji  transportoval do jedné z pražských nemocnic. Policejním šetřením bylo zjištěno, že v bytě  došlo k vzájemné potyčce mezi partnery. Jednačtyřicetiletý muž byl zadržen a umístěn do policejní cely. Provedená dechová zkouška byla u tohoto muže pozitivní a naměřená hodnota byla  2,5 promile alkoholu v dechu. Zda byla i zraněná pod vlivem alkoholu bude prokázáno na základě získaných výsledků z odebraného biologického materiálu. 

Co bylo příčinou tohoto incidentu a jak došlo ke zranění ženy je v současné době předmětem šetření kladenských kriminalistů.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

21. února 2018

Dodatek k případu – vzájemná potyčka mezi partnery

Kladenští kriminalisté po prověření všech dostupných indicií  dne 22. února 2018 propustili zadrženého muže z policejní cely.

V tomto případě nebyl prozatím nikdo obviněn.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

22. února 2018

  

vytisknout  e-mailem