Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kdo ukradl respirátory a rukavice?

ZLÍNSKO: Škoda je bezmála dva miliony korun. 

Zlínští kriminalisté se od sobotního rána zabývají vloupáním do výrobního skladu v Napajedlích, odkud neznámý pachatel odcizil rukavice a respirátory v hodnotě téměř 1 800 000 korun. Kradl navíc v době, kdy je v České republice vyhlášen nouzový stav. V případě vypátrání a odsouzení mu za zločin krádež hrozí trest odnětí svobody až na osm let.

K vloupání mělo dojít v noci na sobotu od půlnoci do sedmé hodiny ráno, kdy přišel jeden ze zaměstnanců do práce a uviděl otevřená vrata do areálu, která večer předtím zajistil visacím zámkem, a vypáčená vstupní vrata do skladiště, odkud zmizely ochranné pomůcky, které byly uskladněny na paletách v krabicích.

Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli nebo pachatelích tohoto vloupání. Pokud jste v noci z pátku na sobotu viděli v oblasti rekreačního střediska Pahrbek v Napajedlích jakýkoli podezřelý pohyb, ať už osob nebo vozidel, a mohli byste svým poznatkem přispět ke ztotožnění pachatele, volejte, prosím, na linku tísňového volání policie – 158.

Děkujeme.

  

1. března 2021, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem