Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kdo rozbil dveře autobusu?

ZLÍNSKO: Hledáme svědky. 

Zlínští policisté hledají svědky barbarského jednání, při němž neznámý vandal hodil skleněnou láhev do prostor parkoviště Dopravní společnosti Zlín-Otrokovice na ulici Podvesná XVII ve Zlíně a poškodil zadní dveře zde zaparkovaného autobusu Městské hromadné dopravy osob.

Autobus zaparkoval jeho řidič v pátek 26. ledna v 15.00 hodin na parkovací místo dopravní společnosti, v té době byl v pořádku. Vrátný, který přišel do zaměstnání v sobotu o půl páté ráno, při pravidelné obchůzce zjistil poškození autobusu, které ihned oznámil svému nadřízenému. Policisté zjistili, že v noci z pátku na sobotu zřejmě někdo přehodil přes plot skleněnou láhev, čímž rozbil dveře autobusu. Předběžná škoda je vyčíslena na deset tisíc korun.

Zlínští policisté přivítají jakoukoli informaci, která by jim pomohla objasnit pachatele trestného činu poškození cizí věci. Pokud si někdo v noci z pátku na sobotu všiml tohoto vandalského jednání, může se dostavit na policejní služebnu ve Zlíně na tř. T. Bati 44 nebo zavolat na linku tísňového volání policie – 158.

Děkujeme.

30. ledna 2018, nprap. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

poškození autobusu DSZO

poškození autobusu DSZO 

Detailní náhled

poškození autobusu DSZO - 1

poškození autobusu DSZO - 1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem