Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Karta, peníze i telefon

CHOMUTOV - Muž kradl v bytě i na ubytovně, Karabiny i cukrovinky...... 

Karta, peníze i telefon

Obvinění z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku předali chomutovští kriminalisté 21letému muži z Jirkova. V srpnu přišel na návštěvu ke známé do bytu v Chomutově. Využil jejího spánku a na chodbě  sebral platební kartu. Z účtu poškozené vybral 9 tisíc korun. Následující měsíc na ubytovně v Rokycanech okradl spolubydlícího. Během spánku mu sebral nejen hotovost, ale i mobilní telefon. Celková škoda se rozrostla o dalších 5500 korun. Následným vyšetřováním bylo zjištěno, že za krádeže byl obviněný odsouzen Okresním soudem Chomutov již v loňském roce. Vyšetřování nadále pokračuje.

Karabiny i cukrovinky

Jirkovští policisté zadrželi 28letého místního obyvatele. Na konci září přišel do jedné z provozoven ve městě. Na místě sebral necelou šedesátku lezeckých karabin a přibral i různé cukrovinky, škoda se vyšplhala na téměř 8 tisíc korun. Část odcizených věcí po zdržení vydal. Policisté mu sdělili obvinění z krádeže, skutek nadále vyšetřují.

Úspěšné pátrání

V Chomutově jsme pátrali po motorovém vozidle VW Passat, které kdosi minulý týden odcizil před domem v Hornické ulici. Tentokrát bylo pátrání úspěšné, auto bylo nalezeno na jiném místě ve městě. Jako pachatele uvedeného jednání policisté zjistili 31letou ženu a 29letého muže z okresního města, oběma bylo již sděleno podezření z krádeže.

Peníze ze šatny

Z krádeže se bude zodpovídat 19letý muž z Klášterce nad Ohří. Během deseti dnů v měsíci říjnu odcizil ze šatny pracovníků místní firmy peníze. Třikrát vnikl do neuzamčené plechové skříňky a z peněženky poškozeného sebral hotovost v celkové výši 7200 korun. Nadále vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

Dva na jednoho

Incident v Petlérské ulici vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří. Dva muži ve věku 21 a 30 let napadli ve středu odpoledne na chodníku údery pěstí a kopy poškozeného. Útok se naštěstí obešel bez závažného zranění, napadený nemusel vyhledat lékařské ošetření. Nedošlo ani ke škodě na majetku. Co celý incident vyprovokovalo je předmětem dalšího vyšetřování. Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako výtržnictví.

20. října 2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem