Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kapsáři nespí

O tom, že se nevyplácí nechávat své věci bez dozoru a nevěnovat jim dostatečnou pozornost, se lidé přesvědčují denně. Zloději, kteří využívají příležitosti, se pohybují v obchodech, prostředcích MHD, na tržištích a dalších místech, kde je zvýšená koncentrace lidí. 

     O mobilní telefon a peněženku s finanční hotovostí a platební kartou přišel při jízdě autobusem v Děčíně mladý muž. Věci měl uložené v batohu na zádech a zloděje, který je nepozorovaně vzal, si nevšiml. Škodu vyčíslil poškozený na téměř 3,5 tisíce korun.

     Na cestování městskou hromadnou dopravou nebude ráda vzpomínat ani žena z Jablonce n. N, která během cesty přišla o mobilní telefon v hodnotě 4 tisíce korun. Neznámý zloděj ho vytáhl z kapsy kabelky, kterou měla poškozená u sebe.

     Peněženka uložená v zadní kapse kalhot přilákala pozornost neznámého nenechavce v obchodním domě v Teplicích. Poškozený muž přišel o doklady, peníze a platební kartu. Škodu vyčíslil na téměř 3 tisíce korun.

     Na sobotní nákup bude nerada vzpomínat žena, která se vydala do litoměřického supermarketu. Během nakupování si odložila kabelku na nákupní vozík a přilákala tak pozornost zloděje. Ten využil nestřeženého okamžiku a z tašky odcizil peněženku s doklady, finanční hotovostí a platební kartou, vše v hodnotě 1500 korun.


vytisknout  e-mailem