Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

K čelnímu střetu osobního vozidla s nákladním došlo na silnici I/3

BENEŠOVSKO – Dopravní policisté hledají neznámého řidiče či řidičku vozidla značky Škoda Octavia Combi tmavé barvy. Současně žádají veřejnost o spolupráci. 

Minulý týden ve středu dne 7. února kolem sedmé hodiny ranní došlo k dopravní nehodě. Řidička ve svém vozidle značky Volkswagen Sharan šedé barvy jela po silnici číslo I/3, známé jako E55.  Projížděla ve směru od Benešova na Mirošovice. V úrovni obce Poříčí nad Sázavou přejela s vozidlem do protisměru jízdy. Následkem toho se čelně střetla s nákladním automobilem značky Mercedes Benz bílé barvy. Ten měl za sebou připojen ještě návěs.

Šetřením bylo zjištěno, že žena vjela do protisměru proto, že jí ohrozilo jiné vozidlo. Mělo by se jednat o Škodu Octavia Combi tmavě modré barvy. Řidič se s vozidlem této výrobní značky připojoval  na silnici č. I/3 ve směru na Prahu - Mirošovice.

Dopravní policisté pátrají po neznámém řidiči či řidičce vozidla Škoda Octavia combi a žádají, aby se jim přihlásil. Obracejí se také směrem k veřejnosti se žádostí o pomoc. Jakékoliv informace, které by přispěli k objasnění této dopravní nehody, přijmou policisté na telefonní lince 974 871 261, 735 785 471. Využít můžete také linku 158.

nprap. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
14. února 2017

vytisknout  e-mailem