Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Bezpečně v kyberprostoru

KRAJ: Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje je spolurealizátorem preventivního projektu týkajícího se kyberprostoru. 

Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje je spolurealizátorem v projektu zaměřujícím se na kyberprostor.  V souvislosti s projektem je zapojeno do mnoha činností, díky kterým se snaží šířit informace týkající se bezpečného pohybu na internetu a sociálních sítích. Mimo vzdělávacích seminářů pro všechny cílové skupiny realizuje každoročně soutěž určenou pro žáky a studenty, kteří mohou vyjádřit své nápady ohledně kyberšikany např. pomocí plakátů, básniček či videospotů.

Projekt Bezpečně v kyberprostoru se v roce 2017 umístil na druhém místě národního kola Evropské soutěže prevence kriminality. Slavnostní předání cen proběhlo 6. června 2018 na Ministerstvu vnitra České republiky v Praze za přítomnosti 1. náměstka ministra vnitra pro řízení sekce vnitřní bezpečnosti a policejního vzdělávání JUDr. Ing. Jiřího Nováčka a ředitele odboru prevence kriminality JUDr. Michala Barboříka.

Více informací naleznete v přiloženém dokumentu nebo přímo na webových stránkách projektuhttps://bezpecnevkyberprostoru.cz/

por. Zdeňka Procházková, 3. dubna 2017

vytisknout  e-mailem