Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Jedna noc, čtyři poškozená vozidla

HRADECKO - Celková škoda je 30 tisíc korun. 

Přes noc z 25. na 26.2. došlo v Hradci Králové k poškození čtyř vozidel, která byla zaparkovaná v ulici Hradecká, Na Kropáčce a na Velkém náměstí. V ulici Hradecká u auta značky Škoda Kamiq a Škoda Fabia neznámý pachatel rozbitím zadního okna způsobil škodu za 4,5 tisíce a 2 tisíce korun. Tyto dva případy byly kvalifikovány jako přestupek proti majetku a byly odloženy, neboť se nepodařilo zjistit pachatele.
U auta značky Ford Galaxy, které stálo na Velkém náměstí, bylo také rozbité zadní okno. Zde však pachatel způsobil škodu přesahující částku 10 tisíc korun. U BMW, u něhož byla vyčíslena škoda na 13 tisíc korun, zaparkovaného v ulici Na Kropáčce neznámý pachatel rozbil přední boční sklo, poškodil přední dveře a auto poškrábal. Tyto dva skutky policisté kvalifikovali jako trestný čin poškození cizí věci, za který hrozí až roční vězení. 
Jelikož se nám do současné doby nepodařilo zjistit pachatele, žádáme veřejnost o pomoc. Kdo by mohl podat jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění případů, ať zavolá na linku 158, nebo se dostaví přímo na jakoukoliv policejní služebnu.

por. Iva Kormošová
16.3.2023, 14.30

Odkazy do noveho okna

poškozená vozidla HK

poškozená vozidla HK 

Detailní náhled

poškozená vozidla HK

poškozená vozidla HK 

Detailní náhled

poškozená vozidla HK

poškozená vozidla HK 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem