Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Jeden kradl, druhý prodával

CHOMUTOV - Z bytu zmizela elektronika a šperky, Traktor nevrátil...... 

Jeden kradl, druhý prodával

Chomutovští kriminalisté vyšetřují jednání dvou mužů z okresního města ve věku 20 a 26 let. Na konci srpna vnikl mladší z dvojice do bytu v Jirkovské ulici. Byt prohledal a odcizil elektroniku a šperky ze zlata. Část šperků předal staršímu společníkovi a ten je pak prodal náhodným zájemcům. Odkud šperky pocházejí, dobře věděl. Oba muže kriminalisté obvinili z krádeže, porušování domovní svobody a podílnictví.

Traktor dosud nevrátil

Na útvar policie v Jirkově se obrátil muž z Mostu a oznámil jednání 41letého muže. Na začátku února si od něj půjčil lesní kolový traktor. Do současné doby však traktor nevrátil. Svůj majetek odhadl poškozený na 600 tisíc korun.  Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin neoprávněné užívání cizí věci.

Přes tři promile

V neděli v nočních hodinách kontrolovala policejní hlídka na sídlišti Zahradní projíždějící vozidlo Hyundai Tucson. Řidič ve věku 46 let z Chomutova se podrobil dechové zkoušce. Dál už nejel, neboť přístroj potvrdil požívání alkoholických nápojů před jízdou. Muž nadýchal 3,16 a 3,18 promile. Je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Ze zahrady zmizely sošky

Škodu za 11 tisíc korun způsobil svým jednáním dosud neznámý pachatel majitelům rodinného domu v Chomutově. Během víkendu vnikl na pozemek a na zahradě sebral dvě dřevné vyřezávané sošky. Policisté uvedené jednání vyšetřují jako krádež a porušování domovní svobody.   

Domů bez bundy

Policisté v Klášterci nad Ohří vyšetřují krádež bundy v místním baru. V nočních hodinách kdosi využil chvilkové nepozornosti majitele a z věšáku sebral jeho odloženou značkovou bundu. Majitel škodu odhadl na 10 tisíc korun.

14. listopadu 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem