Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Jarní sportovní utkání Vodranty 2018

KUTNOHORSKO - Pátek 11. května 2018 se ve sportovním areálu v čáslavských Vodrantech nesl opět ve znamení sportu. 

Utkala se zde družstva ve třech disciplínách a to ve fotbalu, tenisu a volejbalu o pohár Územního odboru Policie České republiky Kutná Hora, který již postoupil do 12. ročníku.

Sešlo se zde kolem stovky reprezentantů jak z „civilního“ sektoru, tak i policistů. Svá družstva nominovaly například Městské úřady Kutná Hora, Čáslav, vojenské útvary Čáslav – Chotusice, hasiči, ŠPS Sadská.

Ostatně jako vždy nad sportovními výkony dohlížela sama vedoucí Územního odboru PČR Kutná Hora rada plk. JUDr. Blanka Matějů.

Ti nejlepší pak vystoupili na stupně vítězů a z rukou paní vedoucí převzali poháry, diplomy a další ceny.

Ve fotbale se na prvním místě umístilo družstvo policistů z Čáslavi, překrásné druhé místo patřilo družstvu policistů DI Kutná Hora a na třetím místě stanulo družstvo chotusických vojáků.

Z první příčky ve volejbalu zcela zaslouženě shlíželo družstvo MěÚ Kutná Hora, na místě druhém stanuli hráči MěÚ Čáslav a úspěchem v podobě třetího místa se mohli pochlubit hráči VÚ Chotusice.

Stejně tak velmi profesionální výsledky podávali i hráči tenisu, kdy na první stupeň vítězů čtyřhry vystoupili L. Vilímek z čáslavského policejního oddělení s K. Novým z kutnohorského policejního oddělení, na druhém místě stanula dvojice hráčů SKPV Kolín ve složení A. Nedvěd a D. Čejka, a místo třetí obsadila dvojice ze SPŠ Sadská ve složení R. Špringl a M. Pavlík.

K dosaženým úspěchům všem zúčastněným upřímně gratulujeme a zároveň děkujeme i za velice sportovní a „fér“ přístup.

vedení ÚO PČR Kutná Hora

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora
14. května 2018

vytisknout  e-mailem