Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Jak to přesně bylo?

VSETÍNSKO: Středeční nehoda tří vozidle si vyžádala dva lehce zraněné. Žádáme o informace. 

Dopravní policisté se nadále zabývají střetu tří vozidel u obce Lidečko. K nehodě došlo ve středu krátce po osmé večer na silnici I/57 a dva muži při ní byli lehce zraněni.

Ve středu deset minut po osmé večer došlo u obce Lidečko na silnici I/57 ke střetu dvou osobních a jednoho nákladního vozidla. Čtyřiadvacetiletý muž ze Vsetínska jel s vozidlem Fiat Doblo od obce Lidečko k obci Lužná. V táhlé levotočivé zatáčce ale přejel do protisměru. Z opačného směru jel s vozidlem Škoda Octavia čtyřiadvacetiletý muž z Valašskokloboucka. I přes snahu řidiče vozidla Škoda se střetu vyhnout, vozidla do sebe narazila. Fiat ještě bočně narazil do zadního levého rohu návěsu nákladní soupravy jedoucí před ním a nakonec skončil vlevo mimo silnici.

Při dopravní nehodě byli oba řidiči osobních vozidel zraněni lehce. Byli převezeni na ošetření do nemocnice. Šestatřicetiletý řidič vozidla DAF z nákladní soupravy zraněn nebyl. Policisté u všech třech řidičů provedli dechové zkoušky ke zjištění ovlivnění alkoholem. U všech byly zkoušky negativní. Škody souhrnně dosáhly výše šest set osmdesát tisíc korun. Na Fiatu to bylo dvě stě padesát tisíc, na Škodě čtyři sta tisíc a na návěsu dvacet tisíc korun. Zbylých deset tisíc korun činí škoda způsobená poškozením svodidel.

Dopravní policisté nadále zjišťují okolnosti této dopravní nehody. Velmi by jim pomohly informace o situaci před samotnou dopravní nehodou a to zejména o jízdě vozidla Fiat Doblo. Žádají proto občany o svědectví nebo poskytnutí například kamerových záznamů o jízdě výše zmíněného vozidla v obcích Lidečko a Horní Lideč. Informace mohou poskytnout na jakékoli policejní služebně nebo na lince 158.

19. ledna 2018, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem