Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Informace o veřejné zakázce

Veřejná zakázka - boty 2001 letní, boty 2001 zimní a boty polní PČR 

Žadatel požadoval poskytnutí informací ve vztahu k plnění veřejné zakázky týkající se oděvních součástí - bot 2001 letních, bot 2001 zimních a bot polních PČR.

Splnění požadovaných technických parametrů referenčního vzorku obuvi, bylo potvrzeno zkušebním protokolem, který vydala akreditovaná zkušebna. Uchazeč dále splnil i další požadavky stanovené v zadávací dokumentaci včetně přílohy č. 3, kterou je "Čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů dle § 53 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů".

Dle zkoušky provedené akreditovanou zkušebnou dne 14. 10. 2013 splňuje dané zboží veškeré podmínky stanovené zadávací dokumentací na veřejnou zakázku. Dále zástupce firmy, při odsouhlasení vzorků, stvrdil svým podpisem následující: "zástupce této firmy stvrzuje svým podpisem, že výše uvedené předložené vzorky i následná výroba budou odpovídat svým provedením, způsobem výroby, zpracováním a složením použitých materiálů, specifikaci a podmínkám zveřejněných v zadávací dokumentaci a schváleným referenčním vzorkům a technickým podmínkám".

I přes výše uvedené jsou některé parametry dodávaného zboží v současné době prověřovány, v případě zjištění nedostatků bude s firmou zahájeno reklamační řízení.

Licenční smlouva mezi vlastníkem licence a společností Prabos Plus a. s. byla uzavřena dne 23.5.2014.

Prohlášení o absenci právních vad zboží bylo podepsáno (v nabídce) dne 30.11.2012 a následně v kupní smlouvě dne 9.5.2013.
 

vytisknout  e-mailem