Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Informace k FKSP

Žádost směřovala k řízení ve věcech služebního poměru 

Žádost a odpověď:

Dne 13. listopadu 2016 obdrželo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje prostřednictvím datové schránky dokument z téhož dne, ve kterém dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů žádáte o informace týkající se řízení ve věcech¨služebního poměru v souvislosti s čerpáním fondu kulturních a sociálních potřeb.

Vaše žádost zněla, cituji:

Dovoluji si Vás tímto požádat o informaci, s kolika policisty služebně zařazenými na Krajském ředitelství policie Moravskoslezského kraje, územní odbor Karviná bylo zahájeno řízení ve věcech služebního poměru pro jednání, kterým byl porušen služební předpis ( interní akt řízení ) neoprávněným čerpáním příspěvku na dovolenou z rozpočtu fondu FKSP a to v období od 1.1. 2010 do 10.11.2016.“

Povinný subjekt žádost řádně posoudil a poskytuje Vám odpověď:

Z dostupných informací bylo zjištěno, že v uvedeném období bylo zahájeno řízení ve věcech služebního poměru v souvislosti s neoprávněným čerpáním fondu kulturních a sociálních potřeb na rekreaci s jedním policistou služebně zařazeným na územním odboru Karviná Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje.

 

vytisknout  e-mailem