Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Informace k dopravně významným stavbám v kraji

KRAJ - Aktuální informace k dopravně významným stavbám v Libereckém kraji. 

Aktuální informace k dopravně významným stavbám v Libereckém kraji: 

  1. Silnice I. třídy č. 35 označená jako silnice pro motorová vozidla v úseku Bílý Kostel nad Nisou - Chrastava – Stráž nad Nisou. Z důvodu rekonstrukce silničního tělesa a mostních objektů je úplně uzavřen levý jízdní pás silnice I. třídy č. 35 ve směru od Chrastavy do Liberce. Doba trvání uzavírky je od 20. 3. 2021 do 15. 7. 2021. Stavba prozatím probíhá dle harmonogramu prací. Nepředpokládá se prodloužení termínu uzavírky. 
     
  2. Silnice I. třídy č. 35 označena jako silnice pro motorová vozidla v místě mimoúrovňové křižovatky ulice Hodkovická v Liberci. Z důvodu rekonstrukce mostu ev. č. 35-029.2 (demolice starého mostu a vystavení nového mostu) byla převedena doprava (bráno ve směru do Turnova na Liberec) do druhého jízdního pásu. Tím byl omezen provoz v obou směrech, neboť silnice je v dopravním uspořádáním 1+1. Jeden jízdní pruh pro každý směr jízdy. Doba trvání uzavírky je od 8. 4. 2021 do 24. 9. 2021. Stavba prozatím probíhá dle harmonogramu prací. Nepředpokládá se prodloužení termínu uzavírky.  S ohledem na uvedenou stavbu dojde v termínu 17. 4. 2021- 21. 4. 2021k uzavírce křižovatky silnic III. třídy č. 27810 (ulice  Minkovická, Liberec) a silnice III. třídy č. 27814 (ul. Hodkovická, Liberec). Objízdná trasa je vedena ze směru od Vesce po ulicích Hodkovická, české mládeže na silnici I. třídy č. 35 zpět na ul. Hodkovická. V opačném směru je trasa vedena přes ulice Cihlářova, K Preciose, Puškinova, Heyerovského, Průmyslová a České mládeže.  
     
  3. Mimoúrovňová křižovatka silnic I. třídy č. 35 a 65 s názvem Rádelský mlýn. Z důvodu pokračování přestavby křižovatky došlo od 24. 2. 2021 k uzavření levého jízdního pásu určeného pro směr dopravy od Turnova na Liberec. Tento směr dopravy byl převeden v uspořádání 1+1 na nový jízdní pravý pás silnice I. třídy č. 35. Omezení má trvat do konce listopadu 2021. Harmonogram prací byl částečně upraven z důvodu výskytu nepříznivých povětrnostních podmínek. Touto úpravou harmonogramu nedojde k prodloužení termínu uzavírky. 
     
  4. Silnice III. třídy č. 2784 v úseku Výpřež – Horní Hanychov. Z důvodu dokončení celkové rekonstrukce silnice a mostních objektů je silnice od 6. 4. 2021 do 30. 6. 2021 úplně uzavřena. Objízdné trasy budou vedeny jako minulý rok přes Hodkovice nad Mohelkou a Český Dub.  


    15. 4. 2021
    nprap. Dagmar Sochorová
    tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem