Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Incident v klubu

CHOMUTOV - Tentokrát útočila žena, Použil slzný sprej.... 

Incident v klubu

Chomutovští policisté vyšetřují incident, který se stal před časem v klubu v Bezručově ulici. Nad ránem měla 20letá žena fyzicky napadnout další návštěvnici. Udeřila jí sklenicí do hlavy, čímž způsobila zranění, které si vyžádalo zásah lékaře. Ženě sdělili policisté podezření z výtržnictví a ublížení na zdraví.

Použil sprej

V pondělí, v odpoledních hodinách došlo na chomutovském nádraží k incidentu mezi přítomnými muži. 20letý obyvatel Klášterce nad  Ohří se měl nejdříve pohádat s poškozeným a následně proti němu použít slzný sprej. Ten nastříkal také i na druhého muže, který se chtěl poškozeného zastat. Na místě zasahovala hlídka policistů, která podezřelou osobu zadržela. Provedená dechová zkouška byla pozitivní, muž nadýchal 1,81 promile. Pozitivní byl u něj také orientační test na přítomnost návykových látek. Uvedené jednání  policisté vyšetřují jako výtržnictví.

Pro kabelku do auta

Policistům se podařilo objasnit vniknutí do zaparkovaného osobního vozidla v Jirkově, ke kterému došlo v letních měsících loňského roku. Poškozená nechala na předním sedadle odloženou dámskou kabelku, která zřejmě přilákala pozornost 33leté ženy. Rozbila okno a tašku odcizila. V kabelce našla kromě kožené peněženky s hotovostí a osobními doklady i mobilní telefon a platební kartu. Celková škoda přesáhla 10 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako krádež,  poškození cizí věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

18. dubna 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem