Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Incident na diskotéce

Tábor – Mladá Vožice – Hledáme účastníka a svědky události. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Žádáme média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření události, která se stala v době mezi desátou a jedenáctou hodinou večerní pátku dne 16. března 2018 na diskotéce Atlanta v Mladé Vožici. Dle získaných informací zde došlo k fyzickému incidentu mezi patnáctiletým chlapcem a mladíkem ve věku přibližně dvaceti let. Mladší z nich následkem incidentu utrpěl vážná poranění, se kterými byl převezen do benešovské nemocnice a následně pak na specializované pracoviště jedné z pražských klinik.

Vyzýváme tímto zatím neustanoveného staršího z aktérů incidentu, aby se přihlásil místně příslušným policistům mladovožického obvodního oddělení a podal ve věci své vysvětlení. Učinit tak může, nejlépe po telefonické domluvě na lince 974 238 720, na jejich služebně v ulici Plaňková číslo 305 v Mladé Vožici.

Zároveň žádáme každého, kdo byl svědkem uvedeného incidentu, staršího z účastníků zná či má další poznatky vedoucí k ustanovení jeho totožnosti, případně může k události poskytnout jakékoliv další důvodné informace, a to vedle vlastního svědectví i například na místě pořízené fotografie či natočené video, aby tyto skutečnosti předal policistům na výše uvedených kontaktech.

Dle již získaných informací by měl být starším z účastníků incidentu mladý muž ve věku již uvedených 20 let, statné, asi 190 cm vysoké postavy, černých, krátce střižených vlasů a výrazně vystouplých lícních kostí. Oblečen měl být tmavého, zřejmě černého či šedého trička. V jeho společnosti se měla pohybovat dívka menší, štíhlé postavy, světlých vlasů, délky na ramena. Na sobě měla mít tričko bílé barvy s nápisem LEWIS.

Za jakékoliv další poznatky k uvedenému incidentu děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

21. března 2018

vytisknout  e-mailem