Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

I dnes policisté pátrali po nemocné ženě

DĚČÍN - Aktuální informace k pátrání + další zprávy 

Co se skrývá za úhynem koček ?

BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ – Policisté z obvodního oddělení Benešov nad Ploučnicí čelí případům úhynu koček ve Valkeřicích. Majitelky domácích zvířat v sedmi případech v průběhu letošních letních prázdnin  čelily jejich úhynu. I přes péči veterináře o jednu z nich se je zachránit nepodařilo.  Majitelky se shodují na podobných okolnostech, a tak strážci zákona začali případy šetřit s ohledem na přečin týrání zvířat. Škody se v číslech dotýkají společné částky osmi a půl tisíce českých, leč dá se vyčíslit skutečná hodnota němého čtyřnohého přítele či přítelkyně ? V případě odsouzení osoby, která se dopustila týrání zvířete, může následovat až dvouletý trest odnětím svobody, zákaz činnosti nebo propadnutí věci …

Poškrábané auto

DĚČÍN – Poškrábaný blatník a oboje pravé dveře u osobního automobilu zn. Audi A6 hrají hlavní roli v případu možného přečinu poškození cizí věci. Řidička opouštěla vůz v pořádku šestnáctého srpna letošního roku krátce po dvacáté hodině, když jej odstavila v Jedličkové ulici. O pár hodin později už jeho majitel počítal škody ve výši dvaceti tisíc českých korun. Případ skončil pod drobnohledem  policistů z děčínského obvodního oddělení Děčín – Město.

Chybí montérky, mikina a holiny

DĚČÍN – Z chatky v zahrádkářské kolonii pod děčínskou nemocnicí zmizelo v polovině letošního srpna oblečení v hodnotě šesti set  českých korun. Jeho majitelka přišla kromě chybějících svršků také k další škodě v podobě rozbitého okna. Oprava jí může vyjít až na čtyři sta českých korun. Místní policisté nedávný případ šetří s ohledem na přečin krádeže.

Pátrání po těžce nemocné ženě pokračuje

DĚČÍN – Pátrání po devětašedesátileté ženě z Růžové na Děčínsku pokračuje. Policisté jsou zatím neúspěšní. Ženu se do současné chvíle nalézt nepodařilo. V rámci druhé velké pátrací akce bylo doposud propátráno území Růžové, Arnoltic, Nového Světa, Bynovce, Kamenické stráně, Kovářova kopce a okolí, Srbské Kamenice, Vysoké Lípy, Mezné, Všemil. Ke spolupráci byli vyzvání i kolegové ze sousedního státu. Byly provedeny prověrky nemocničních zařízení a míst, kde by se pohřešovaná žena mohla nacházet. Bohužel bezvýsledně. Do akce se zapojili policisté ÚO PČR Děčín společně s psovody krajského ředitelství policie a policisty speciální pořádkové jednotky. Vrtulník s termovizí nebyl z důvodu nevhodných podmínek nasazen.  Bližší informace k pořešované ženě naleznete zde. 

Děčín, 18. srpna 2016 

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

 

vytisknout  e-mailem