Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hosty okradli ve spánku

Hledaní se do depadantního domu vkradli jako myšky a během několika málo minut vykradli apartmán. Pomůžete tyto fantomy vypátrat? 

Policisté z místního oddělení Benediktská prošetřují případ, který momentálně kvalifikují jako podezření z trestných činů krádež, porušování domovní svobody a neoprávněné opatření padělání a pozměnění platebního prostředku.

Událost se odehrála v jednom z ubytovacích zařízení v ulici Malá Štupartská v Praze 1 sedmadvacátého března brzy nad ránem. Konkrétně ve čtyři hodiny dvacet dva minut vstoupili dva neznámí mladíci či muži do prostor depadantního domu. V tom se, dle záběrů bezpečnostních kamer, zdrželi pouhých šest minut.

Během takto krátké doby se hledaní stihli vkrást do jednoho z apartmánů, ve kterém v tu dobu spali turisté ze zahraničí. Nenechavci je během chvilky připravili o finance, platební karty, osobní doklady a spotřební elektroniku, čímž poškozeným způsobili škodu za bezmála sto tisíc korun.

Policistům se tyto fantomy zatím vypátrat a zadržet nepodařilo. Proto se nyní obracíme s prosbou o pomoc při pátrání na širokou veřejnost.

Pokud hledané na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte jejich totožnost, potažmo místo jejich pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 3. 5. 2018

Odkazy do noveho okna

1 hledaní muži (1)

1 hledaní muži (1) 

Detailní náhled

2 hledaní muži (2)

2 hledaní muži (2) 

Detailní náhled

3 hledaní muži (3)

3 hledaní muži (3) 

Detailní náhled

4 hledaní muži (4)

4 hledaní muži (4) 

Detailní náhled

5 hledaní muži (5)

5 hledaní muži (5) 

Detailní náhled

6 hledaní muži (6)

6 hledaní muži (6) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem