Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hořela zemědělská usedlost

CHOMUTOV - Vloupání do altánu, Krádež tržby, Dopadený zloděj, Opilý za volantem... 

Hořela zemědělská usedlost
V pondělí, krátce nad ránem, hořelo v Krásném Dvorečku. Popelem lehla nejdříve obytná část zemědělské usedlosti a odtud se požár rozšířil do přilehlé stodoly s uskladněným senem. Jako pravděpodobnou příčinu stanovil vyšetřovatel hasičů technickou závadu na elektroinstalaci. Uživatel domu - 25letý muž, byl převezen na ošetření do nemocnice v Kadani z důvodu nadýchání zplodin. Nikdo jiný naštěstí zraněn nebyl, předběžná škoda byla stanovena na 400 tisíc korun. Okolnosti požáru nadále vyšetřují policisté.
Vloupání do altánu
Mříže na dveřích tentokrát neochránily zahradní altán v kadaňské osadě Bystřice. Neznámý zloděj překonal dva zámky, vnikl dovnitř, celou chatu prohledal, věci rozházel a odnesl nářadí a vařič. Majitel vyčíslil celkovou škodu ve výši šest tisíc korun. Po pachateli krádeže pátrají policisté.
V Globusu okradli nakupující
Během včerejšího nákupu přišla o svůj majetek jedna z nakupujících žen v chomutovském marketu Globus. Neznámý zloděj využil její nepozornosti a z nákupního košíku jí odcizil odložený černý kožený batůžek s osobními věcmi. Kromě čtrnácti stovek přišla žena o rukavice a další osobní doklady.
Krádež tržby
Jirkovští policisté zahájili pátrání po pachateli, který včera odcizil z jednoho místního baru tržbu. Kdosi využil vzniklé situace a z barového pultu odcizil volně odloženou tržbu ve výši 11700 korun. Barman tak doplatil na svou neopatrnost a tak mu nezbývalo nic jiného než krádež oznámit na policejní oddělení.
S ukradeným zbožím zloděj neodešel
Na policejním oddělení v Jirkově skončil včera 31letý Chomutovák. V otvické nákupní zóně si v jedné prodejně vzal z regálu batoh a do něj pak přendal čtyři kusy povlečení a snažil se projít pokladnou bez zaplacení. Jeho jednání neušlo pozornosti zaměstnanců, přivolali policejní hlídku a ti muže zadrželi. Při vyšetřování bylo zjištěno, že muž byl již před dvěma lety odsouzen za majetkovou trestnou činnost a jinak tomu nebude ani nyní. Na muže čeká obvinění z trestného činu krádeže.
Další opilý za volantem
Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky se bude zodpovídat 27letý muž z Vejprt. Při kontrole byl totiž zadržen policejní hlídkou v ulici Husova a jelikož policisté měli podezření, že muž je v podnapilém stavu, byla provedena dechová zkouška. Ta podezření potvrdila, přístroj naměřil 2,23 promile alkoholu v dechu.
Bilance dopravních nehod
Během prvního pracovního dne vyjížděly hlídky policie ke čtyřem nahlášeným dopravním nehodám. Jedna osoba byla bohužel těžce zraněna, škody na majetku byly vyčísleny na 250 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem