Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledaný muž z Benešovska

BENEŠOVSKO – V souvislosti s prověřovanou majetkovou trestnou činností benešovští kriminalisté pátrají po čtyřiadvacetiletém mladíkovi, který se měl v období od loňského října do poloviny června letošního roku dopustit na území benešovského okresu téměř dvou desítek majetkových deliktů. 

Jednalo se především o různé krádeže, vloupání do motorových vozidel, rodinného domu či restaurace, kdy celkově způsobená škoda dosahuje částky 250 tisíc korun.
Vzhledem ke skutečnostem, že se podezřelý v místě trvalého bydliště nezdržuje, je nekontaktní a nejsou o něm známy žádné nové informace k místu jeho současného pobytu, vydal okresní státní zástupce předběžný souhlas s jeho zadržením. Kriminalistům se podařilo v rámci prováděného šetření zjistit poznatky, podle kterých předpokládají, že by se mohl pohybovat na území okresů Benešov a Kutná Hora, ale i v jiných lokalitách Středočeského kraje.
Hledaný je hubené 175 až 180 cm vysoké postavy, má hnědé oči a krátce střižené hnědé vlasy.
Z uvedených důvodů se touto formou benešovští policisté obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k hledanému přijme od občanů jakákoliv policejní služebna, případně je mohou telefonicky sdělit policistům na telefonním čísle 974 871 506, nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky. Zároveň je i upozorňují, aby se z důvodu jejich bezpečnosti nepokoušeli muže sami zadržet.


nprap. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí P ČR 
30. června 2016

vytisknout  e-mailem