Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledaný muž krade kola

HODONÍNSKO: Starší muž si přivydělává nezákonným způsobem. 

Veselští policisté prověřují případ krádeže jízdního kola ve Veselí nad Moravou, ke které došlo 23. června ve společné kolárně v jednom z bytových domů. Neznámý pachatel odcizil jízdní kolo v hodnotě 15tisíc korun. Podařilo se nám získat kamerové záběry z uvedené kolárny, kde je krádež zachycena (video pod článkem). Podle dalšího prověřování se policistům podařily zjistit informace o tom, že se jedná o hledaného muže http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=13330519141405 , který takto krade na různých místech ČR a má na svědomí několik takových případů. Máme potvrzeno, že kradl minimálně ve třech případech (Veselí nad Moravou, Vsetín, Česká třebová), ale je přepoklad, že tak činil i na jiných místech České republiky.

Pokud víte, kde se tento muž s prošedivělými vlasy, knírem a s nápadně velkým břichem nachází nebo můžete policistům poskytnou informace o jeho pohybu, ozvěte se na linku 158.

AKTUALIZACE (22. 7. 2016):

Prozatím se hledaného muže nepodařilo vypátrat, ani získat poznatky o jeho pobytu či výskytu. Domníváme se, že by se mohl ukrývat na některých ubytovnách nebo dokonce u osamělých žen a vyjíždět do různých míst páchat trestnou činnost. Proto opětovně avizujeme, že uvítáme jakékoliv informace o tomto muži a jeho pobytu.

por. Bc. Petr Zámečník, 7. 7. 2016

vytisknout  e-mailem