Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledaný mladík

PŘÍBRAMSKO – V souvislosti s vyšetřovanou trestnou činností pátrají příbramští kriminalisté od poloviny letošního května po čtyřiadvacetiletém muži. 

Hledaný je zdánlivého stáří 25 až 28 let, střední 170 - 175 cm vysoké postavy, má oválný obličej, hnědé oči, krátké hnědé rovné vlasy.
V místě trvalého bydliště se nezdržuje, je nekontaktní a nejsou o něm známy žádné informace k místu jeho současného pobytu. Z výsledků prováděných šetření kriminalisté předpokládají, že se může pohybovat nejen po celém území České republiky, ale i mimo něj. Na základě těchto skutečností Okresní soud v Příbrami na muže vydal příkaz k jeho zatčení.
Policisté se touto formou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, neboť se jim přes veškerá provedená šetření a učiněná opatření nepodařilo hledaného vypátrat. Veškeré poznatky k hledanému mladíkovi přijme od občanů jakákoliv policejní služebna, případně je mohou telefonicky sdělit kriminalistům na telefonním čísle 974 879 313 nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


nprap. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí P ČR
5. srpna 2016

vytisknout  e-mailem