Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Hledanému muži policisté překazili jízdu autobusem

RYCHNOVSKO - Pátrání po osobách úspěšné. 

V průběhu týdne byly vypátrány čtyři osoby, po kterých kriminalisté rychnovského územního odboru vyhlásili pátrání.

  • PCR OCPTřiadvacetiletého hledaného mladíka nenechala v pondělí po polední busem odjet z nádraží místní hlídka obvodního oddělení v Kostelci nad Orlicí. V dopravním prostředku si všimla sedícího muže, ve kterém díky osobní znalosti poznala osobu, jejíž účast byla nutná k probíhajícímu trestnímu řízení, kterému se mladík doposud úspěšně vyhýbal.
  • Pouhý den trvalo, než jednatřicetiletého muže vypátrali minulý čtvrtek policisté z Vysokého Mýta. Po provedení nezbytných úkonů hledaného eskortovali na rychnovský územní odbor  kriminalistům.
  • Hlídka obvodního oddělení OOP 1 v Hradci Králové vypátrala včera krátce před půlnocí devětatřicetiletého muže. Nočního chodce zkontrolovala a zjistila, že je po něm od konce března vyhlášeno pátrání. Po nezbytných úkonech a podání vysvětlení o jeho současném pobytu bylo pátrání po muži zrušeno.
  • Pohřešovaný byl šestadvacetiletý muž z Orlických hor, o jehož zdraví a bezpečnost měly obavy osoby jemu blízké. Muž se pohyboval dva týdny po Náchodsku a poté se vrátil zpět do místa svého bydliště. Blízko něj ho tam také v sobotu poznala hlídka dobrušských policistů a po nezbytných úkonech pátrání po pohřešovaném odvolala.


Policisté napříč kraji pátrají každoročně po stovkách osob, které jsou buď pohřešované nebo hledané. Viz databáze zde.

Každoročně bohužel pátrají i po stovkách ztracených a pohřešovaných dětí. Tuto skutečnost si každoročně připomínáme Pomněnkovým dnem, který jsme si letos v Královéhradeckém kraji připomněli předáním informačních letáků a pomněnek v knihovnách a informačních centrech. 
Váš zájem o okolí a absence lhostejnosti nám pomáhá! Děkujeme.


por. Mgr. Alena Kacálková
4.6.2020

 

vytisknout  e-mailem