Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme zloděje, kteří odcizili dvě elektrokola

BENEŠOVSKO - Poznáte osoby na kamerovém záznamu? 

Policisté z Obvodního oddělení Benešov pátrají po dvou pachatelích, kteří 19. února 2024 v hodin 0:44 hodin, násilím rozbili skleněnou výplň prodejny v Benešově v ulici Červené Vršky a z prodejny odcizili 2 elektrokola. 

Celou událost zachytily bezpečnostní kamery. Ke skleněné výloze nejprve přistoupily dvě osoby a po chvíli jedna z nich rozbila skleněnou výplň výlohy. Do prodejny pak vstoupil jeden z pachatelů, který druhému postupně podal dvě elektrokola v hodnotě 80 tisíc korun a s oběma elektrokoly pak pachatelé z místa odešli. Celková škoda na odcizených kolech a poškození výlohy se vyšplhala na částku 100 tisíc korun.

Benešovští policisté od doby oznámení celé události po pachatelích pátrají a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a krádeže, za což pachatelům hrozí, v případě dopadení a prokázání viny, až 2letý trest odnětí svobody.

V případě, že osoby na kamerových záznamech poznáváte nebo máte jakékoliv informace, které by policistům mohly pomoci s objasněním celého případu nebo jste si v uvedeném čase a místě všimly podezřelých osob, ozvěte se prosím policistům Obvodního oddělení Benešov na tel. číslo 735 785 558 případně na email bn.oo.benesov@pcr.cz.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
27. února 2024

vytisknout  e-mailem