Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme vozidlo, které převáželo plastovou skruž

LIBERECKO - Ve středu 11. října v odpoledních hodinách havarovalo na silnici I/35 ve směru od Hodkovic na Liberec v důsledku náhlé překážky na vozovce osobní vozidlo Ford Galaxy. 

Ve středu 11. října 2017 krátce před jednou hodinou odpoledne se na silnici I. třídy č. 35 ve směru od Hodkovic nad Mohelkou na Liberec stala dopravní nehoda. V místech stoupání do Jeřmanického kopce řidič osobního vozidla Ford Galaxy musel z důvodu aby nenarazil do náhlé a neoznačené překážky na vozovce strnout řízení vozidla vlevo, kde však násladně havaroval do svodidel. Na vozovce v pravém jízdním pruhu ležela překážka v podobě plastové skruže o průměru 120 cm a výšce 50 cm, která pravděpodobně spadla z neznámého vozidla, jehož řidič špatně zajistil převážený náklad.

Dopravní policisté nyní pátrají po neznámém řidiči, který skruž převážel a v souvislosti s tím hledají zároveň případné svědky, kteří by napomohli policistům ustanovit neznámé vozidlo. Informace je možné policistům sdělit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na  Dopravní inspektorát policie Liberec tel. číslo:  974 466 251.
 

17.10.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem