Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme účastníka i svědky nehody

Tábor – Kolize vozidel v prostoru lanového mostu přes Jordán na silnici I/19 obchvatu města Tábora. 

Žádáme média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření dopravní události, ke které došlo v době krátce před desátou hodinou dopolední pátku dne 19. února 2021 na hlavní silničním tahu I/19 na obchvatu města Tábora. V prostoru lanového mostu přes Jordán, v jízdních pruzích ve směru od dálnice D3 na obec Všechov, došlo ke kolizi dvou automobilů, a to vozidla tovární značky VW Crafter a BMW X5, černé barvy.

Řidič BMW, muž staršího věku, po krátké komunikaci nehodu dále neřešil a z místa události odjel, a to směrem ke křižovatce s Benešovskou ulicí, kde měl odbočit ve směru do centra města Tábora.   

K objektivnímu posouzení všech skutečností této události tímto vyzýváme uvedeného řidiče BMW, aby se přihlásil táborským dopravním policistům a podal ve věci vysvětlení. Učinit tak může, nejlépe po telefonické domluvě na čísle 974 238 250, na služebně dopravních policistů v budově územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře.

Zároveň žádáme každého, kdo byl svědkem uvedené události, potažmo by mohl poskytnout k totožnosti tohoto dosud neustanoveného řidiče, k identifikaci jeho vozidla, které mohlo mít po kolizi poškozený pravý přední nárazník a pravé zpětné zrcátko, potažmo ke skutkovému ději uvedené události jakékoliv další důvodné informace, aby tak učinil na výše uvedených kontaktech. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   krpc.pio@pcr.cz

26. února 2021

vytisknout  e-mailem